Thursday, May 08, 2008

Miep en de bieb!



Eindelijk na lange tijd heb ik dit project af kunnen maken. Na heel We hebben Miep gestrikt voor een kort gesprekje over boeken, de bibliotheek en internet.

Deze video is gemaakt als experiment met digitale middelen. Om op deze manier te kijken of ik hier in mijn huidige werkzaamheden ook meer gebruik van kan maken. Het monteren was in eersten instantie niet zo'n probleem alleen werkte de software niet erg mee. Dus heb ik gekozen voor andere software en een ander bestandsformaat

5 comments:

Daniëlle said...

Waarmee heb je het filmpje uiteindelijk gemonteerd dan?

Tom said...

@Danielle: Met Pinnacle 11... Gebruikte voor mijn vorige video's movie maker en later videospin en online variant jaycut...Maar dat was het allemaal net niet dus toch maar voor pinnacle gekozen:) wat vind je er van? Dit is wel de voor psp geoptimaliseerde versie..

Henk: Dat kan misschien wel geregeld worden;)

Daniëlle said...

Ik doe het je niet na dus prima :-) We hebben hier zelf Pinnacle maar ik bak er vooralsnog weinig van, vandaar mijn vraag.

Tom said...

@Danielle: Wil je best wat helpen via mail oid. Stel maar wat vragen... Het vervelende van Pinnacle is dat je vanalles moet activeren.. voor o.a. codecs enz...

Daniëlle said...

Thanks maar in ons team zit een AV specialist dus ik heb een hulpje dichtbij :-)