Thursday, November 05, 2009



Gelezen: Mannen die vrouwen haten / Stieg Larsson


Mannen die vrouwen haten uitgelezen! De grote vraag... Zal ik door gaan. Ik hoor dat het tweede deel wat minder is maar het derde weer erg de moeite waard is. De verleiding is wel groot.

Het was een spannend en mooi verhaal. Zeker de verschillende verhaallijnen en personages in het boek spreken me erg aan.

Misschien eerst Oeroeg tussendoor;)

1 comment:

Anonymous said...

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, AndalusiĆ«, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, SardiniĆ« en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be